به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شرکت پایانه های نفتی ایران، چهارشنبه ( 14دی ماه)، عباس اسدروز مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران از سردخانه و انبارهای نگهداری مواد اولیه غذایی پایانه نفتی خارگ بازدید کرد.
عباس اسدروز در این بازدید اظهار داشت: یکی از عوامل کارایی انسانی، تامین غذای سالم وکافی است به همین جهت نگهداری مواد غذایی طبق اصول بهداشتی و فنی از پایه های بهداشت عمومی وپیشگیری از بروز بیماریهای مختلف وجلوگیری از اتلاف مواد غذایی محسوب می شود.
مدیرعامل شرکت پایانه های نفتی ایران افزود: برای رسیدن به این هدف لزوم تطبیق انبارهای نگهداری مواد غذایی با اصول استاندارد ضروری می باشد.
وی ادامه داد: با توجه به سلامت جسم و ذهن کارمندان، تغذیه سالم می تواند منجر به افزایش تمرکز، کاهش خستگی و کاهش مشکلات جسمانی شود در نهایت افزایش رضایت و بهبود عملکرد کارکنان و همچنین افزایش بازدهی را دنبال خواهد داشت.
اسدروز تاکید کرد: سلامت و بهداشت کارکنان با افزایش بهره وری سازمانی ارتباط مستقیم دارد. از همین رو باید در راستای ارتقای سلامت این عزیزان استانداردهای مربوطه رعایت شوند.